سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی
 
قالب وبلاگ
آخرین مطالب
لینک دوستان
علل بدحجابی و جلوه گری- خود نمایی چرا و چگونه؟

 

بدحجابی یکی از مسایل و چالش‌های جدی در حوزه اخلاق اجتماعی محسوب می‌شود. در این مقاله به ریشه‌یابی بدحجابی در جامعه و عوامل اخلاقی آن پرداخته‌ایم. 
بدحجابی و جلوه‌گری زنان در برابر مردان بیگانه از عوامل فراوانی برخوردار است که ضمن بحث در مورد آنها به درمان هر یک اشاره می‌کنیم.  در این مقاله به 6 مورد از این عوامل اشاره می کنیم و در مقاله ی بعد 5 علت دیگر را مورد بررسی قرار می دهیم :

 

حجاب

 

1ـ کسب موقعیت 
انسان موقعیت‌طلب است و همواره می‌خواهد در میان مردم از جایگاهی درخور توجه برخوردار باشد. چنین جایگاهی به دو صورت حقیقی و کاذب محقق می‌شود. موقعیت حقیقی در اثر تحصیل علم و فضایل اخلاقی به دست می‌آید ، اما برخی زنان که فاقد این ارزش‌ها هستند با نمایش زیبایی‌ها و جاذبه‌های طبیعی و ساختگی زنانه خود سعی در جلب توجه دیگران می‌کنند تا به کمبودهای باطنی خود پاسخ دهند. غافل از آنکه هرگز کسی نمایش زیبایی‌های زنانه را دلیل بر شخصیت و جایگاه ارزشی او نمی‌گیرد. بی‌حجابی، زن را صاحب فضیلت نمی‌کند بلکه از او عروسکی می‌سازد که با رشد و تعالی فاصله‌ها دارد ضمن اینکه موقعیت‌های حاصل از تحرکات جنسی تنها نزد بیماردلانی به وجود می‌آید که خود کمترین ارزشی ندارند. 
زن اگر محروم از فضایل و ارزش‌های انسانی باشد اگر سراسر وجود خود را به طلا و زینت‌ها و لباس‌های فاخر تزیین کند ذره‌ای بر ارزش حقیقی او افزوده نخواهد شد چه اینکه هزار من تزیین و زیبایی به یک جو تقوا نمی‌ارزد. تحصیل موقعیت جز از راه به دست آوردن زیبایی‌های باطنی و فضایل انسانی و کمک پروردگار عالم میسر نیست.

2ـ ضعف ایمان
بی‌حجابی فقر فرهنگ دینی است. فرامین الهی و ازجمله حجاب اسلامی از سوی خدای تعالی به بشر ابلاغ شده است و عمل به آنها جز در پرتوی ایمان به پروردگار عالم که ریشه اصلی عمل است میسر نخواهد بود. بنابراین کسانی که از اعتقاد به خداوند در شک و تردید به سر می‌برند و قلب آنها از ایمان به خداوند و محاسبه روز جزا به مقام اطمینان نرسیده است در عمل به دستورات الهی تسامح می‌ورزند و تا زمانی که این مشکل اعتقادی برطرف نشود بهبودی حاصل نمی‌شود. چرا که ایمان به خدا مادر ارزش‌ها است. 

3ـ دگر آزاری
ریشه خودنمایی و بدحجابی بسیاری از زنان،عقده‌ دگرآزاری است. برانگیختن تمایلات دیگری همراه با محروم کردن او یک بیماری دگر ‌آزاری است. نظیر اینکه شخصی غذایی را به انسان گرسنه‌ای ارایه دهد و تمایل او را به آن غذا برانگیزد و از آن محرومش کند. دگرآزاری جنسی نیز به این است که زنی خود را بیاراید و در معرض دید دیگران قرار دهد تا تمایلات او برانگیخته شود و بدون پاسخ بماند. اگرچه این حرکت، مردان جامعه را عقده‌مند می‌کند اما زنان بیمار از حرکت خود لذت می‌برند. باید به چنین زنانی گفت آزار دادن مردان جز اینکه گناهی بر گناه خودنمایی آنها می‌افزاید اثر دیگری ندارد، ضمن اینکه آزار دیگران با هیچ منطق و وجدانی سازگار نیست. چه اینکه تبدیل مردان و جوانان سالم جامعه به انسان‌های عقده‌ای که با شرافت یک زن سازگاری ندارد. تقلید از غرب یکی از مشکلات دیرینه تعدادی از زنان مسلمان بوده است که بدون کمترین تفکر و تحلیلی از زندگی زن غربی به او اظهار تمایل کرده‌اند.

4ـ غربزدگی 
تقلید از غرب یکی از مشکلات دیرینه تعدادی از زنان مسلمان بوده است که بدون کمترین تفکر و تحلیلی از زندگی زن غربی به او اظهار تمایل کرده‌اند. خمیر مایه اصلی این تقلید را جهل و هوس تشکیل می‌دهد. ترسیم گوشه‌ای از آنچه بر زن غربی می‌گذرد، می‌تواند پرده تاریک جهل فریب‌خوردگان جوامع غربی را پاره کند تا به خود آیند. غرب بعد از رنسانس و انقلاب صنعتی خود زندگی زن را به طور کلی متحول کرد و بی‌رحمانه او را از ارزش‌های خود تهی گردانید و اسرار و زیبایی‌های  او را در معرض نمایش همگان قرار داد. غرب در برابر گرفتن حجاب زن چیزی به او نداده است بلکه به دنبال آن ارزش‌های دیگر او را ربوده است به گونه‌ای که زن غربی فقیرترین زن عالم است و این به خاطر سادگی و فریب‌خوردگی تاریخی عهد رنسانس است. اگر زن غربی همانند زن ایرانی مقاومت می‌کرد و با اتکا بر دین به مبارزه با افزون‌طلبی‌های مردان می‌پرداخت به پیروزی می‌رسید اما تسلیم شد و بزرگ‌ترین ضربه‌های تاریخی را که به واژگونی او منتهی شد دریافت کرد. ضربه‌هایی که بر زن غربی وارد شد کفاره سرپیچی او از حجاب و عفافی است که خداوند در همه ادیان برای زن واجب فرموده است.

5ـ زیبایی‌طلبی 
برخی دختران و زنان میل دارند به صورتی زیبا نزد دیگران حضور یابند و با توجه به اینکه حجاب دینی زیبایی‌های آنها را پوشش می‌دهد سعی در ناقص کردن حجاب خود دارند. به همین منظور بخشی از موهای سر و گردن خود را به نمایش می‌گذارند و .....و غافلند که سادگی زن، خود نوعی زیبایی ارزشی را به همراه دارد.
امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمود: صیانه المراه انعم الحالها و ادوم لجمالها (1) پوشیدگی برای زن سودمندتر و زیبایی او را پایدارتر می‌سازد. 
جوانان بی‌تقوا از دختران خودنما برای لذت‌های موقتی و تفریحات زودگذر خود استقبال می‌کنند. اما هیچ‌گاه آنها را به همسری شرعی و قانونی خود نمی‌پذیرند و به تعبیری دیگر دختران خودنما در چشم‌ها جا دارند و زنان پوشیده در دل‌ها مأوا گرفته‌اند.

6ـ ازدواج 
عده‌ای از دختران، خودنمایی و سپس ارتباط با نامحرم را پلی برای رسیدن به ازدواج می‌پندارند. آنها گمان برده‌اند که اظهار زیبایی‌ها می‌تواند جوانان را به آنها راغب کند . غافل از اینکه جوانان با همه خوشرویی‌هایی که با دختران دارند  به ازدواج با آنها تن نخواهند داد. بی‌تقواترین مرد جامعه برای ازدواج خود به دنبال عفیف‌ترین دختر می‌رود. همه جوانان دوست دارند دختری را برای همسری خود گزینش کنند که برای یک مرتبه طرح دوستی و خوشگذرانی با جوان دیگری نداشته است و اسرار و زیبایی‌های جسمانی خود را تابلوی نامحرمان نکرده باشد. 
بنابراین بدحجابی و حرکت‌های خلاف عفت چشم‌انداز خوبی برای ازدواج ندارد و اگر ازدواجی به خاطر جاذبه‌های جنسی صورت پذیرد از بنیان محکمی برخوردار نخواهد بود. راه ازدواج در رعایت تقوا و درخواست از خداوند و توسل به پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) و اهل بیت او است.
در مقاله ی بعد 5 علت دیگر را که شامل « ضعف حیا ؛ اظهار غنای مالی ؛ ملامت دیگران ؛ مدگرایی ؛ خانواده » می باشد را مورد بررسی قرار خواهیم داد.



برچسب‌ها: خود نمایدختربد حجابیزیباییزیبایی طلبیغرب زدگینامحرمازدواج
[ سه شنبه 93/4/10 ] [ 8:55 عصر ] [ محمد جواد محمدی ]


            لباس نامناسب مردان و زنان

از نظر اسلام، نبودن حریم میان زن و مرد و آزادی معاشرت‌های بی‌بند وبار، بی‌حجابی و یا پوشش نامناسب و تحریک‌کننده ، موجبات طغیان و عصیان غریزه‌ی جنسی را فراهم آورده، هیجان‌ها و التهاب‌های جنسی را فزونی می‌بخشد و تقاضای آن را به صورت یک عطش روحی و یک خواست اشباع‌نشدنی در می‌آورد؛ از این‌رو، اسلام تدابیری برای تعدیل و رام کردن این غریزه اندیشیده و در این زمینه، هم برای زنان و هم برای مردان تکالیفی معین نموده است.

اصل بازشناسی حقوق و احقاق حقوق زنان، بلکه هر انسانی که حقوق او در معرض تضییع قرار دارد، اقدامی است مقدس و شایسته‌ی تحسین؛ لکن بایسته است که در این حرکت، که هدف آن، اجرای عدالت و تأمین حقوق زنان است، ره به افراط پیموده نشود؛ زیرا منادیان دفاع از حقوق زنان در جهان غرب، تحت لوای «تساوی و برابری حقوق زن و مرد» و با تفسیرهای ناصواب از «آزادی زنان» به واقع آنان را برده‌ی آزادی جعلی خویش نموده، کرامت و شرافت حقیقی زنان را نابود نموده‌اند. به تعبیر شهید مطهری‌(ره)، بزرگ‌ترین تیشه‌ای که به ریشه‌ی اخلاق زده شده، به نام آزادی و از راه همین تفسیر غلطی است که از آزادی شده است.»(1)

گریز از واقعیت است اگر بپذیریم که جامعه‌ی اسلامی ما، هیچ بهره‌ای از این سوغات نامبارک غرب نبرده است؛ چرا که نوع پوشش برخی از بانوان، خود گواه این رهاورد نامبارک است. چندی است که در محافل اجتماعی و فرهنگی و گاه سیاسی، مسئله پوشش زنان و تنوع در لباس و رنگ آن، در جایگاه حق طبیعی زنان، خاستگاه تضارب آراء صاحبنظران شده است.

همان‌گونه که پیش‌تر اشاره شد، منادیان دفاع از حقوق زنان در جهان غرب، الزام و التزام به حفظ حجاب و پوشش بانوان را موجب سلب حق آزادی آنان دانسته و آن را نوعی توهین به حیثیت و شرف انسانی زن به شمار آورده‌اند. این عده از آن جهت به اصل آزادی، که تکیه‌گاه و اساس اصلی حقوق فردی به شمار می‌رود، تکیه کرده‌اند که به گمان آنان مسائلی چون حفظ حجاب و پوشش بانوان فاقد جنبه‌ی اجتماعی و تاثیرات مثبت و یا منفی در جامعه است؛ زیرا به عقیده‌‌ی آنان، آزادی زنان به طور مطلق (آزادی در نوع پوشش، آزادی در انتخاب رنگ لباس، آزادی در کیفیت معاشرت با مردان و...) به حقوق دیگر افراد جامعه لطمه‌ای وارد نمی‌کند و همین عدم تنافی میان آزادی زنان و عدم تضییع حقوق دیگران، کافی است تا این عده، حکم به آزادی زنان نموده و هر آنچه را که به زعم آنان محدودکننده‌ی آزادی زنان است (مانند حجاب) تقبیح کنند.

در باور اسلامی، حفظ حجاب از جمله وظایفی است که برعهده‌ی زنان نهاده شده است و این امر نه تنها منافاتی با اصل آزادی زنان ندارد؛ بلکه موجب کرامت و احترام بیشتر آنان نیز هست؛ چرا که آنان را از تعرض افراد هرزه و فاقد اخلاق، مصون می‌دارد. در مقابل، پوشش نامناسب زنان علاوه بر سلب آزادی حقیقی زنان و نقض آرامش روانی آنان، موجب فساد محیط اجتماعی و اختلال در آرامش روانی دیگر افراد جامعه می‌شود. همین امر، فلسفه حرمت خودآرایی و تبرج زن برای مرد بیگانه را روشن می‌سازد. شهید مطهری (ره) می‌گوید: «اگر رعایت پاره‌ای مصالح اجتماعی، زن یا مرد را مقید سازد که در معاشرت، روش خاصی را اتخاذ کنند و طوری راه بروند که آرامش دیگران را برهم نزنند و تعادل اخلاقی را از بین نبرند، چنین مطلبی را منافی حیثیت انسانی و اصل آزادی فرد نمی‌توان دانست.» (3)

اسلام تدابیری برای تعدیل و رام کردن غریزه‌ی شهوانی انسان‌ها اندیشیده و در این زمینه، هم برای زنان و هم برای مردان تکالیفی معین نموده است. یک وظیفه‌ی مشترک که هم برای زنان و هم برای مردان مقرر فرموده، مربوط به نگاه کردن است: «قُل لِلمُؤمِنینَ یَغُضُّوا مِن اَبصارِهِم و یَحفَظُوا فُروجَهم ... وَ قُل لِلمُؤمِناتِ یَغضُضنَ مِن اَبصارِهِنَّ وَ یَحفَظنَ فرُوجَهُنَّ» {نور/30 و 31} خلاصه این دستور آن است که زن و مرد نباید به یکدیگر خیره شوند، نباید چشم‌چرانی کنند، نباید نگاه‌های مملو از شهوت به یکدیگر بدوزند، نباید به قصد لذت بردن به یکدیگر نگاه کنند. یک وظیفه هم، خاص زنان مقرر فرموده است که بدن خود را از مردان بیگانه پوشیده دارند و در اجتماع به جلوه‌گری و دلربایی نپردازند و به هیچ وجه و هیچ صورت و با هیچ شکل و رنگ و بهانه‌ای کاری نکنند که موجبات تحریک و تهییج مردان بیگانه را فراهم کنند. (4)

در فرهنگ اسلامی، لباسی که برای انگشت‌نما شدن پوشیده شود «لباس شهرت» نامیده می‌شود و زنان و مردان مسلمان، از پوشیدن لباس شهرت به شدت منع شده‌اند. در فروع کافی بابی است به نام «کَراهِیَّةُ الشُّهرَهِ» که ما به ذکر دو حدیث از آن باب اکتفا می‌کنیم. امام صادق ـ علیه‌السلام ـ می‌فرمایند: «در ذلت و خواری انسان همین بس که لباسی به تن کند یا مرکبی سوار شود که او را مشهور و انگشت‌نما سازد.» {کافی/6/445}

از امام حسین ـ علیه‌السلام ـ روایت شده است که: «هرکس لباسی به تن کند که موجب مشهور شدن و انگشت‌نما شدن او گردد، خدا در قیامت بر او جامه‌ای از آتش می‌پوشاند.» {کافی/6/445}

بدیهی است که استفاده‌ی زنان از لباس‌های تنگ با رنگ‌های روشن و به اصطلاح، شاد (مانند طیف‌های خاصی از رنگ‌های سبز، نارنجی، سفید، زرد و...) موجب تبرج زنان و انگشت‌نما شدن آنان در محیط جامعه می‌گردد که این امر به شدت و صراحت، مورد نکوهش اسلام قرار گرفته است؛ البته این سخن بدین معنا نیست که زنان حق استفاده از چنین پوشش‌هایی را هرگز ندارند؛ بلکه استفاده از این‌گونه لباس‌ها در محیط خانه و برای همسر و محارم از نظر اسلام هیچ‌گونه منعی ندارد و بلکه در برخی موارد مورد سفارش نیز واقع شده است. توجه به فلسفه و رعایت و حفظ حجاب آن است که از نظر اسلام، حجاب تنها پوشانیدن بدن به استثنای وجه و کفین (صورت و دو دست تا مچ) نیست؛ بلکه عدم تبرج و خودآرایی و خودنمایی زنان برای مردان بیگانه را نیز شامل می‌شود و روشن است که پوشیدن لباس‌های تنگ و کوتاه (به تقلید از غرب) مدهای مختلف با رنگ‌های به اصطلاح شاد و جذاب در محیط اجتماع، از مصادیق بارز تبرج و خودآرایی و جلوه‌گری محسوب می‌شوند.

باید توجه داشت که مسئله‌ی لباس و شکل و نوع آن، امری ساده و سطحی نیست که بشود آن را فقط محصول سلیقه‌ی افراد دانست؛ چرا که تغییر لباس، همواره پیامد تغییر یک فرهنگ است و شایسته است مسئولان فرهنگی کشور، بیش از آنکه همت خویش را به توجه در نوع و رنگ لباس بانوان مصروف دارند، به آسیب‌شناسی فرهنگ جامعه پرداخته و در مسیر جلوگیری از بی‌حجابی و بدحجابی و ترویج فرهنگ غربی تلاش کنند.

پی‌نوشت‌ها

1. اخلاق جنسی در اسلام و جهان غرب، قم، انتشارات صدرا، ص 41

2. سخنان خانم فرحناز قندفروش، مشاور استاندار تهران در امور زنان، به نقل از روزنامه کارگزاران، 24/10/85، شماره 208، ص 17

3. مسئله حجاب، تهران، نشریه انجمن اسلامی پزشکان، 1357، ص 85

40 همان، ص 71

 



برچسب‌ها: جنسیشهوتلباسمردزنشهرتحجابآزادی
[ دوشنبه 89/9/1 ] [ 9:44 عصر ] [ محمد جواد محمدی ]

     علل بدحجابی

مسئله‌ی فحشاء و از جمله: بدحجابی زنان از پدیده های جدید اجتماعی نیست؛ بلکه از دیرباز این عنصر ضد اخلاقی در جامعه وجود داشته است؛ لکن در سالهای اخیر و به‌ویژه سالهای پس از دفاع مقدس به موازات تحولات اجتماعی و سرازیر شدن انواع محصولات فرهنگی بیگانه و تساهل و تسامح در مقولات فرهنگی، بدحجابی ابعاد تازه ای به خود گرفته است. 1

در یک نگاه کلی، عوامل و زمینه های مؤثر بر رشد بدحجابی عبارتند از:

1. تضعیف باورها و اعتقادات مذهبی در جامعه

رفتار انسان محصول اندیشه و بینش او است. در جامعه‌ی اسلامی هر فرد مسلمان بر اساس جهان بینی و باورهای اعتقادی خویش عمل می‌کند. حجاب نیز نماد و تبلور اعتقادات فردی است. هر اندازه افراد از نظر اعتقادی و مذهبی قوی‌تر باشند، رفتارها، عملکردها و نوع پوشش و لباسشان نیز مطابق با اصول و معیارهای مذهبی و دینی خواهد بود.

شواهد نشان می‌دهد که در سالهای پس از انقلاب اگرچه باورها و اعتقادات مذهبی در جامعه، به ویژه در میان نسل جوان و نوجوان افزایش چشمگیری داشته است اما در ارائه‌ی الگوهای رفتاری مناسب و جهت‌دهی رفتارهای دینی با مشکلات بسیاری روبه‌رو هستیم.

دوری از الگوهای رفتاری دینی چندین عامل دارد. یکی از عوامل عمده‌ی آن القای این تفکر است که دین توانایی حلّ مشکلات بشر را در این زمان ندارد.

این تفکر انحرافی باعث شده است جوانان و نوجوانان، قوانین و احکام مذهبی را زیر پا بگذارند و به انواع انحرافات اخلاقی از جمله بدحجابی و بی‌حجابی، رو آورند.

2. تهاجم فرهنگی دشمن

از عوامل رواج بدحجابی و بی‌حجابی، تهاجم فرهنگی غرب است. 2؛ در غرب معنویت و مذهب به حاشیه‌ی زندگی خزیده است ؛ از این‌رو همه‌ی وجود زن برای استفاده های جنسی مطرح شده است. غرب با گریزان کردن دختران از پوشش مناسب، در واقع بین آنان و ارزشهای اخلاقی و انسانی فاصله ایجاد کرده است. کشورهای غربی به شیوه های مختلف این ایده و تفکر را در جوامع اسلامی ترویج نموده و تا حدودی موفق بوده اند.

3. گسترش روحیه‌ی غربگرایی و غرب زدگی

علاوه بر تهاجم فرهنگی که از برون مرزها اعمال می شود، نوعی روحیه‌ی غربگرایی و غرب زدگی در خود جوانان و نوجوانان نیز به چشم می خورد. تلقی برخی افراد این است که اگر بخواهیم متمدن و پیشرفته شویم، باید در رفتار، عملکرد، نوع و مدل لباس از غرب تقلید کنیم. در این رویکرد، متمدن شدن به معنای غربی شدن و تقلید از الگوها و هنجارهای غربی است؛ لذا برخی جوانان و نوجوانان که از نظر اعتقادی و دینی باورهای لازم را ندارند، تلاش می کنند در نوع پوشش و لباس از غرب تقلید کنند. 3

4. خلأ فرهنگی در جامعه

یکی از مهم‌ترین ریشه‌های ترویج بی‌حجابی و بدحجابی، پیدایش خلأ فرهنگی در جامعه است هیچ جامعه‌ای تا آمادگی نداشته باشد، از فرهنگ بیگانه تأثیر نمی‌پذیرد؛ بنابراین تهاجم فرهنگی و وجود الگوهای نامناسب به خودی خود کارساز نیست؛ بلکه نیاز به زمینه‌ی مساعد یعنی خلأ فرهنگی و فکری دارد. 4

5. ضعف و ناهماهنگی نهادهای اجتماعی

هر یک از نهادهای اجتماعی هم‌چون خانواده، مدرسه، نهاد دولت و... عهده دار مسئولیت و وظایف شخصی از کارکردهای یک جامعه هستند. فرایند عملکرد این نهادها و نیز تعامل و همسویی آن‌ها چگونگی حرکت فرهنگی یک جامعه را مشخص می کند. اگر هر یک از نهاد های اجتماعی وظایف خویش را به خوبی و در جهت اهداف اسلامی انجام داده و گرایش دختران نوجوان را به حجاب و دیگر مسائل اسلامی تقویت کنند، بی حجابی و بدحجابی در جامعه پدیدار نخواهد شد. آسیب پذیری زمانی آغاز می شود که هر یک از نهادها وظایف خویش را انجام ندهند یا همسو با اهداف کلی جامعه حرکت نکنند. در چنین شرایطی تهاجم فرهنگی و بی حجابی و بدحجابی در جامعه رواج خواهد یافت.

جامعه‌ی یکپارچه و آسیب‌ناپذیر در برابر تهاجمات دشمنان، جامعه‌ای است که بین نهادهای اجتماعی آن پیوند عمیق و گسست ناپذیر وجود داشته باشد. جامعه ای که با وحدت واقعی و همگانی در تمام صحنه های اجتماعی و فرهنگی شکل گرفته است، نه تنها مرعوب و مقهور تهاجم بیگانگان نمی‌شود بلکه هم چون دژی مستحکم در مقابل تهاجم آنان پایداری می‌کند. نمونه‌ی این پاسداری را می‌شود در دفاع مقدس در برابر تهاجم نظامی و اقتصادی بیگانگان به خوبی نظاره کرد. در آن زمان که ارزش ها بر جامعه حاکم بود، انحرافات اخلاقی، بی‌حجابی و بدحجابی و استفاده از مدها و الگوهای غربی در جامعه دیده نمی‌شد.

یگانه راه اصلاح انحرافات و به تعبیری «توبه‌ی فرهنگی» تقویت اعتقادات و باورهای دینی و مذهبی افراد جامعه است. و این وظیفه‌ای است سنگین که به دوش اولیا، مربیان و اقشار مختلف جامعه نهاده شده است؛ هر چند سالم سازی و پاکسازی محیط جامعه از افراد منحرف و ابزار و وسایل آلوده کننده و لباس های مد غربی، یک ضرورت است.


 



برچسب‌ها: بد حجابیدخترپسرجنسی
[ یکشنبه 89/8/30 ] [ 7:36 عصر ] [ محمد جواد محمدی ]
.: Weblog Themes By Salehon.ir :.
درباره وبلاگ

((عکس شهید میر یوسف سید لو))...... گوشه ای از وصیت نامه............... ای،حبیب من در نهایت می خواستم راهی را طی کنم که طیران فرشتگان و راهنمائیهای فرشتگان آن را نشان داده،می خواستم پرواز کنم ولی بالهایم شکسته بود می خواستم به پیش معشوق بشتابم ولی قامهایم قدرت راه رفتن را نداشت. در مواقعی زبانم می خواست بگوید آمادة آمدن هستم ولی صدا یم در نمی آمد الهی آبرویی به درگهت ندارم ولی دلم می خواهد آبرومندانه و پاک به درگهت بیایم با اینکه گناهانم مانع از این کار است الهی العفو،العفو. . .
برچسب‌ ها
شعر (51)
مهدی (38)
gif (32)
عکس (32)
جمعه (28)
ظهور (28)
gifs (25)
غزه (25)
شهید (22)
شهدا (21)
هریس (21)
دختر (20)
توبه (17)
نماز (17)
غیبت (17)
گناه (16)
بهشت (15)
قیف (15)
منجی (15)
خدا (14)
شهوت (14)
جنسی (11)
دعا (11)
عراق (11)
زن (11)
دل (10)
حدیث (10)
آقا (9)
وضو (9)
عشق (8)
پسر (8)
قلب (7)
حجت (6)
حرم (6)
جنگ (6)
بیا (5)
سکس (5)
شب (5)
صبح (5)
فرج (5)
مرد (4)
قبر (4)
غم (4)
عمر (4)
عمل (4)
علی (4)
آتش (4)
9 دی (4)
جان (4)
چشم (4)
بغض (3)
پول (3)
اشک (3)
خشم (3)
دوا (3)
ذکر (3)
سنی (3)
سفر (3)
شام (3)
ظهر (3)
عید (3)
غزل (3)
قضا (3)
قم (3)
گل (3)
گرگ (3)
ماه (3)
نفس (3)
یار (3)
کور (2)
مکه (2)
ناب (2)
ناز (2)
مصر (2)
هوس (2)
لذت (2)
لطف (2)
گدا (2)
آرشیو مطالب
امکانات وب

آمار واطلاعات
بازدید امروز : 827
بازدید دیروز : 80
کل بازدید : 1688420
کل یادداشتها ها : 828